Zdrowie » Ciało
Wiosenny Jarmark Regionalny
|  | 
| Zobacz więcej zdjęć » | 
Przez cztery dni, od 7 do 10 kwietnia, na Jarmarku w Porcie Łódź będzie można zakupić tradycyjne produkty pochodzące prosto od producentów. W Atrium pojawi się stoisko ze świeżym pieczywem wypiekanym na naturalnym zakwasie. Lokalni wystawcy zaoferują też sery, naturalnie wędzone wędliny, oraz ryby. Na Jarmarku znajdziemy stoiska z miodami i suszonymi owocami, a smakosze słodkości będą mogli spróbować i zakupić tradycyjną grecką chałwę.
Lokalni producenci zapraszają w godzinach otwarcia Portu Łódź, od poniedziałku do soboty 10:00 – 21:00, w niedzielę 10:00 – 20:00.
| Nadesłał:
            beyondpr | 
 Jak projektować przestrzenie biurowe wspierające neuroróżnorodność?
						Jak projektować przestrzenie biurowe wspierające neuroróżnorodność?			 Sztuczna inteligencja zmienia pracę w terenie – AI na pierwszej linii
						Sztuczna inteligencja zmienia pracę w terenie – AI na pierwszej linii			
Komentarze (0)