Gospodarka » Żywność
Wiosenne urozmaicenie na talerzu – Ryba grillowana z warzywami
|  | 
| Zobacz więcej zdjęć » | 
 Lekkie  posiłki zawsze najlepiej smakują wiosną, kiedy za oknami robi się  zielono. Nowa Ryba grillowana FRoSTY to propozycja, która świetnie  sprawdza się jako podstawa smacznego posiłku. Dzięki aromatycznym  przyprawom i delikatnemu sosowi, smakuje, jakby była przyrządzona na  prawdziwym ogrodowym grillu. Z dodatkiem kolorowych warzyw będzie  atrakcyjnym posiłkiem zarówno dla dorosłych, jak i dzieci.
Bukiet warzyw z Rybą grillowaną w sosie ziołowym
Rybę  grillowaną FRoSTY najlepiej podawać w towarzystwie świeżych sałatek  warzywnych. Są smacznym źródłem witamin i mikroelementów, dlatego zawsze  powinny być składnikiem naszych potraw. Przygotujcie kilka liści  ulubionej sałaty, plasterków pomidora i papryki, dołóżcie kilka oliwek i  posypcie ziarnami słonecznika. Sałatkę najlepiej doprawić świeżą  bazylią, oregano czy natką zielonej pietruszki. Gotowe kawałki ryby  grillowanej FRoSTY ułóżcie bezpośrednio na warzywach. 
Ryba  grillowana FRoSTY to stuprocentowe filety z morszczuka, bez ości.  Opakowanie zawiera dwie sztuki fileta (250 g). Rybę można przygotować w  piekarniku lub na patelni. Cena na sklepowej półce - ok. 12 zł.
Ryba grillowana FRoSTA
Wartość energetyczna w 100 g:
623/150 KJ/Kcal
14,9 g białka
0,2 g węglowodanów
9,9 g tłuszczu    
    	
| Nadesłał:
            marta.laskowska@personal-pr.pl | 
 Sztuczna inteligencja zmienia pracę w terenie – AI na pierwszej linii
						Sztuczna inteligencja zmienia pracę w terenie – AI na pierwszej linii			 Zyxel Networks prezentuje bezhasłowe logowanie i zabezpieczenia oparte na sztucznej inteligencji
						Zyxel Networks prezentuje bezhasłowe logowanie i zabezpieczenia oparte na sztucznej inteligencji			
Komentarze (0)