Rozrywka » Turystyka
Sezon grillowy rozpoczęty
Zimowe miesiące już za nami. Rozrywki na chłodniejsze dni również. Długo czekaliśmy na odpowiednią pogodę taką, która pozwoli spędzać czas z rodziną i przyjaciółmi na świeżym powietrzu. Możemy wreszcie wyciągnąć meble ogrodowe i zacząć grillowanie. Teraz pomyślmy, co będziemy podawać do jedzenia na takich spotkaniach.
Oczywiście na grillowym ruszcie podamy różne kiełbasy, mięsa, szaszłyki, warzywa, do tego sosy, pieczywo i przekąski. Możemy także pomyśleć o czymś nowym, o chipsach z sera, które są już dostępne w sklepach. Ich smak komponuje się idealnie z grillowym menu. Możemy od nich zacząć, gdy jesteśmy głodni, a potrawy są jeszcze na ruszcie. Producent serowych nowości Crispy Natural przygotował do wyboru trzy smaki: chrupiące plasterki z sera w towarzystwie cebuli, z posypką a la Italiana oraz plasterki sera z krążkami marchewki. To całkowita nowość na rynku, Chipsy z sera są produkowane w innowacyjnej technologii objętej światowym zastrzeżeniem patentowym Nie są pieczone ani smażone, nie dodaje się do nich tłuszczu w procesie produkcji. Są produkowane z sera o obniżonej do 20% zawartości tłuszczu. To dobra wiadomość dla wszystkich, którzy lubią smaczne jedzenie, ale również kontrolują spożywane kalorie.
Nadesłał:
kalitero
|
Na przekór masowości. Co o współczesnym designie mówi debiut MOTE podczas Warsaw Home & Contract
ROSNĄCA PODAŻ – CHĘTNYCH MNIEJ. WYNIKI RAPORTU „PIERWOTNY RYNEK MIESZKANIOWY W ŁODZI 2025”
BLACK WEEKS w Komforcie. Rabaty do -30% na łazienki, podłogi, drzwi i kuchnie
Komfort bierze listopadowe wyprzedaże w swoje ręce – od koncepcji po realizację z AI
AkzoNobel zwiększa rentowność w III kwartale do 15,1%
Komentarze (0)