Gospodarka » Żywność
Powrót zapomnianych warzyw, czyli nowości od FRoSTY!
                ![]()  | 
        
| Zobacz więcej zdjęć » | 
Brukiew z ziemniakami i marchewką od FRoSTY to danie dla każdego, kto szuka nietypowych smaków. Wzbogacona miodem, tymiankiem i czosnkiem sprawdzi się doskonale jako ciekawy pomysł na lunch czy kolację.
Wielbicielom nowoczesności do gustu przypadnie Marchewka z pasternakiem w maśle z trybulą. Pasternak, słodszy i łagodniejszy kuzyn pietruszki, doskonale komponuje się z delikatną marchewką i trybulą, będącym ziołem o niezwykłym smaku – czuć to już od pierwszego kęsa!
  
  
Na amatorów bardziej tradycyjnych smaków czekają dwie propozycje.
  
Pietruszka z marchewką w maśle z imbirem to klasyczne połączenie z nutą pikantnego imbiru, nadającego całości orientalnego charakteru. Obecność prawdziwego masła i lubczyku sprawia, że całość smakuje subtelnie.
Wielbiciele chrupiących buraczków znajdą je w parze ze słodką cebulką i soczystym jabłkiem, których smak podkreślająmasło i rukola.Buraczki z cebulką i jabłkiem sprawdzą się idealnie jako uzupełnienie obiadu.
   
  
Warzywne mieszanki przygotujemy w zaledwie kilka minut na patelni lub w mikrofalówce. Zgodnie z polityką FRoSTY 100 % naturalnego smaku!, żadne produkty FRoSTY nie zawierają wzmacniaczy smaku, barwników ani aromatów.
Wszystkie warzywne propozycje FRoSTY znajdziemy w sklepowych zamrażarkach w całej Polsce, w cenie ok. 4 zł/ 270 g.
		Nadesłał:
            JBcomm 
	 | 
	

						NOWOŚĆ! Proszki i grysy z owoców i warzyw liofilizowanych KRESTO – naturalny kolor w Twojej kuchni			
						Domowy kisiel żurawinowy z malinami			
						Tenda Polska wprowadziła nowy Mesh Wi-Fi 7 i nową akcję cashbackową			
						Czy Polacy uprawiają jeszcze „grobing” i jaki wpływ ma na nas Dzień Wszystkich Świętych			
						Płatności powtarzalne BLIK dostępne w Credit Agricole			
Komentarze (0)