Społeczeństwo » Szkolnictwo i nauka
Polak wyruszył po kulinarne zwycięstwo do Parmy
|  | 
| Zobacz więcej zdjęć » | 
Organizatorem mistrzostw jest włoska Academia Barilla, która po raz kolejny zmierzy się z misją celebracji jednego z najważniejszych składników włoskiej kuchni – makaronu przygotowywanego przez największe kulinarne talenty z całego świata. Rywalizacja zawodników oceniana będzie na podstawie 4 kryteriów: poszanowania fundamentów włoskiej gastronomii, techniki, sposobu prezentacji i smaku. 
Dotychczas odbyły się dwie edycje, w których zwyciężyli Yoshi Yamada z Japonii i Giorgio Nava z Południowej Afryki. 12 czerwca 2014 roku w szranki z najlepszymi stanie reprezentant z Polski. Kamil Wierzbowski jest młodym, ambitnym i niezwykle utalentowanym kucharzem 
z wieloma sukcesami na koncie. To trzykrotny zwycięzca międzynarodowych turniejów  „Accor Proffesions Challenge”, szkolony przez takie sławy jak Kurt Scheller i mistrz kulinarny włoskiej Scuola Alberghiera e di Ristorazione di Serramazzo. Teraz czas na podbój Parmy!
Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.
	| Nadesłał:
            trendy_news | 
 Na przekór masowości. Co o współczesnym designie mówi debiut MOTE podczas Warsaw Home & Contract
						Na przekór masowości. Co o współczesnym designie mówi debiut MOTE podczas Warsaw Home & Contract			 ROSNĄCA PODAŻ – CHĘTNYCH MNIEJ.  WYNIKI RAPORTU „PIERWOTNY RYNEK MIESZKANIOWY W ŁODZI 2025”
						ROSNĄCA PODAŻ – CHĘTNYCH MNIEJ.  WYNIKI RAPORTU „PIERWOTNY RYNEK MIESZKANIOWY W ŁODZI 2025”			 BLACK WEEKS w Komforcie. Rabaty do -30% na łazienki, podłogi, drzwi i kuchnie
						BLACK WEEKS w Komforcie. Rabaty do -30% na łazienki, podłogi, drzwi i kuchnie			 Komfort bierze listopadowe wyprzedaże w swoje ręce  – od koncepcji po realizację z AI
						Komfort bierze listopadowe wyprzedaże w swoje ręce  – od koncepcji po realizację z AI			 AkzoNobel zwiększa rentowność w III kwartale do 15,1%
						AkzoNobel zwiększa rentowność w III kwartale do 15,1%			
Komentarze (0)