Dom » Ogrody
Outdoorchef - Grillowanie powinno być zabawą, proste i nieskomplikowane
|  | 
| Zobacz więcej zdjęć » | 
Brak ryzyka powstawania substancji rakotwórczych
 
Grillowanie ogólnie znane jest z nie najzdrowszego sposobu przygotowywania potraw. Niestety na takie miano sobie przez wiele lat zasłużyło. Szczególnie związane jest to ze sposobem obróbki termicznej mięsa. Podczas grillowania skapujące soki i tłuszcze (tłuszcze zwierzęce i roślinne) zapalają się, produkując niebezpieczne substancje rakotwórcze. Co niekorzystnie wpływa na smak przyrządzanych na grillu potraw i nasze zdrowie.
W grillach Outdoorchef zastosowano opatentowany system leja dzięki czemu tłuszcz nie ma kontaktu z płomieniem, nie zapala się i jest odprowadzany do specjalnego zbiornika. Posiłek przygotowywany na grillach Outdoorchef jest zdrowy i dietetyczny bez dodatkowego tłuszczu oraz wolny od niebezpiecznych substancji. Tłuszcze i soki nie są narażone na działanie płomieni. Podczas grillowania nie jest konieczne stosowanie żadnych dodatkowych tłuszczów. Te zawarte w mięsie wolno ściekają i są wystarczające do aromatyzowania potraw.
Smak na pierwszym miejscu
Dla łatwego i szybkiego przygotowywania potraw na grillu najlepsze są temperatury około 300-350 ° C.  Oczywiście przy założeniu, że potrawy nie  są narażone na bezpośrednie działanie płomieni. Kiedy mamy spełnione te dwa warunki, mamy gwarancję wspaniałego i udanego grillowania. Dzięki grillom  Outdoorchef mamy możliwość perfekcyjnego grillowania a uzyskane wyniki przekroczą  nasze najśmielsze oczekiwania. Kulisty kształt grilli Outdoorchef jest dostosowany do równomiernego rozkładania  temperatury wewnątrz piekarnika a opatentowany system leja chroni nasze potrawy przed spaleniem.  
 
Grill to dopiero początek. Wystarczy wykorzystać odpowiednie ułożenie leja i dodatkowe akcesoria aby grill stał się kompletną kuchnią stosowaną na wolnym powietrzu. Na grillach Outdoorchef można przygotować pyszne włoskie risotto, chiński makaron z kurczakiem , super puszysty chleb domowej roboty lub pizzę z chrupiącą skórką i wiele innych potraw. To wszystko jest możliwe tylko z grillami Outdoorchef, które zostały zaprojektowane do obsługi ponad 300 ° C.
  
 
                 Jak projektować przestrzenie biurowe wspierające neuroróżnorodność?
						Jak projektować przestrzenie biurowe wspierające neuroróżnorodność?			 Sztuczna inteligencja zmienia pracę w terenie – AI na pierwszej linii
						Sztuczna inteligencja zmienia pracę w terenie – AI na pierwszej linii			
Komentarze (0)