Gospodarka » Żywność
Ocet Spirytusowy w plebiscycie „Złoty Paragon”
![]() |
| Zobacz więcej zdjęć » |
W tym roku do konkursu zgłoszonych zostało ponad 470 produktów w 62 kategoriach. Czytelnicy magazynu mogli oddać swój głos na każdy z ich. Następnie redakcja zsumowała uzyskane punkty i uhonorowała producentów najlepszych produktów oraz usług.
Podczas uroczystej gali laureatom wręczono statuetki „Złoty Paragon 2017”. Szczególne wyróżnienie przyznano również Octowi spirytusowemu 10%, którego historia sięga 1932 roku. Wtedy to w Kieleckich Zakładach Wytwórczych „Społem” wyprodukowano jego pierwszą partię. Swój wyjątkowy charakter zawdzięcza tradycyjnej metodzie wytwarzania.

Nowy orzechowy smak w linii słodyczy CocoACH!
Jak projektować przestrzenie biurowe wspierające neuroróżnorodność?
Sztuczna inteligencja zmienia pracę w terenie – AI na pierwszej linii
Komentarze (0)