Gospodarka » Żywność
Jawo - Czas na pierogi
                ![]()  | 
        
| Zobacz więcej zdjęć » | 
Oczywiście typowo polskie, zwyczajowe potrawy oraz wszystko to, co lubimy - ryba po grecku, barszcz ukraiński oraz pierogi ruskie. Choć nazwy tych doskonale znanych przysmaków wcale nie wskazują na związki z rodzimą tradycją, niektórzy nie są w stanie wyobrazić sobie bez nich Bożego Narodzenia; bez pierogów ruskich niektórzy nie są w stanie wyobrazić sobie życia. Pierogi ruskie marki Jawo są dowodem, że gotowe mrożone produkty w niczym nie ustępują tym ulepionym samodzielnie. Ziemniaczano-serowo-cebulowe nadzienie wypełniające po brzegi delikatne, miękkie ciasto, smakiem dorównuje najlepszym farszom babć i mam. Pierogi ruskie Jawo wyrabiane są ręcznie. Tradycyjna receptura, wyjątkowy farsz, miękkie ciasto oraz ręczna produkcja to tajemnica ich naprawdę pysznego smaku.Ich przygotowanie jest szybkie i proste: wystarczy zamrożone pierogi pojedynczo wrzucać do osolonej wrzącej wody i gotować ok. 10 minut na wolnym ogniu, a następnie, okraszone cebulką można podać domownikom. www.jawo.pl

                
						NOWOŚĆ! Proszki i grysy z owoców i warzyw liofilizowanych KRESTO – naturalny kolor w Twojej kuchni			
						Domowy kisiel żurawinowy z malinami			
						Tenda Polska wprowadziła nowy Mesh Wi-Fi 7 i nową akcję cashbackową			
						Czy Polacy uprawiają jeszcze „grobing” i jaki wpływ ma na nas Dzień Wszystkich Świętych			
						Płatności powtarzalne BLIK dostępne w Credit Agricole			
Komentarze (0)