Dom » Ogrody
Grillowanie bezpośrednio na drewnianej desce, to unikalny sposób przygotowywania pysznych potraw
|  | 
| Zobacz więcej zdjęć » | 
Dym z drewna umieszczonego bezpośrednio nad płomieniem nadaje mięsu  wyjątkowy, grillowy smak. Przed rozpoczęciem grillowania, zanurz deskę w  wodzie, soku, piwie lub winie na 30 – 60 minut. Rozgrzewaj grill  ustawiając pokrętło na pozycję HIGH przez 10 minut, połóż zamarynowane i  przyprawione mięso na desce, a następnie połóż deskę na ruszcie i  zmniejsz płomień (ustaw pokrętło do pozycji MEDIUM/LOW). Kiedy mięso  jest dobrze wypieczone, od razu jest gotowe do podania. To takie proste.  Deski cedrowe  są doskonałe do grillowania łososia, ale śmiało możesz przyrządzać na  nich także inne mięsa. Wieprzowina najlepiej piecze się na drewnie klonowym, natomiast do przyrządzania jagnięciny najlepsza jest olcha.
    
    	
 
                 Sztuczna inteligencja zmienia pracę w terenie – AI na pierwszej linii
						Sztuczna inteligencja zmienia pracę w terenie – AI na pierwszej linii			 Zyxel Networks prezentuje bezhasłowe logowanie i zabezpieczenia oparte na sztucznej inteligencji
						Zyxel Networks prezentuje bezhasłowe logowanie i zabezpieczenia oparte na sztucznej inteligencji			
Komentarze (0)