Gospodarka » Żywność
Green Caffè Nero – świeże, naturalne jedzenie i domowe smaki
![]() |
| Zobacz więcej zdjęć » |
Dla nas ważne są wysokiej jakości składniki pochodzące od sprawdzonych i zaufanych dostawców, ich naturalny smak, świeżość i różnorodność. Ręcznie przygotowujemy jedzenie i dbamy o jego bezpieczeństwo. Obserwujemy jak zmieniają się potrzeby naszych klientów, którzy chcą zdrowo i smacznie się odżywiać. Dlatego śledzimy trendy w żywieniu, podróżujemy po Polsce oraz świecie w poszukiwaniu niewielkich lokalnych producentów oraz inspiracji. Stawiamy na nieszablonowe połączenia smakowe, tworząc od podstaw jedzenie w Muffia Bakery, która jest piekarnią i kuchnią Green Caffè Nero.
Przeczytaj również
- Adgar ma kierownika sprzedaży usług przechowywania danych w swojej serwerowni
- Richard Clare zostanie uhonorowanynagrodą 2012 CEEQA Lifetime Achievement Award
- Promocja Selektywnej Zbiórki Odpadów Opakowaniowych w Wybranych Dzielnicach Warszawy
- Jak skutecznie segregować odpady opakowaniowe - praktyczne rady
„Nigdy nie użylibyśmy w naszej kuchni produktów, których nie chcielibyśmy podać własnej rodzinie czy zjeść samemu. Nasi klienci cenią sobie to, że nasze kawiarnie to nie tylko znakomita kawa, ale również wyjątkowo smaczne, świeże i domowo wyglądające jedzenie. Jako jedyni wśród podobnych firm produkujemy jedzenie od podstaw" - mówi Adam Ringer, prezes Green Caffè Nero.

Na przekór masowości. Co o współczesnym designie mówi debiut MOTE podczas Warsaw Home & Contract
ROSNĄCA PODAŻ – CHĘTNYCH MNIEJ. WYNIKI RAPORTU „PIERWOTNY RYNEK MIESZKANIOWY W ŁODZI 2025”
BLACK WEEKS w Komforcie. Rabaty do -30% na łazienki, podłogi, drzwi i kuchnie
Komfort bierze listopadowe wyprzedaże w swoje ręce – od koncepcji po realizację z AI
AkzoNobel zwiększa rentowność w III kwartale do 15,1%
Komentarze (0)