Gospodarka » Żywność
Cisowianka Perlage na Mistrzostwach Sommelierów Polski Zachodniej
![]() |
| Zobacz więcej zdjęć » |
W wielkim finale o tytuł najlepszego sommeliera walczyli Maciej Sokołowski, Adam Tomczak i Łukasz Głowacki. Po zaciętej walce na smak, węch i wiedzę o winie najlepszy okazał się Łukasz Głowacki reprezentujący gospodarza – winiarnię Mielżyński.
W rywalizacji sommelierom towarzyszyła musująca Cisowianka Perlage, która dzięki swoim unikalnym właściwościom pomaga lepiej odczuwać smak zarówno potraw jak i win.
Nadesłał:
Polskie Zdroje
|

Branża budowlana nie boi się wakacji. 35 proc. firm prognozuje większe przychody
Nowoczesne wnętrze z nutą natury – dlaczego warto postawić na tynki ozdobne?
Jesteśmy od usług - Komfort rozwija kompleksową ofertę projektowania i montażu
Satysfakcja nie ma końca - nowa odsłona kampanii AI od marki Komfort
Komentarze (0)