Gospodarka » Żywność
Borówka, Jarzębina i Żurawina Stovit na ostatkowej uczcie
![]() |
| Zobacz więcej zdjęć » |
Dodatki do mięs i serów dobrze komponują się z wieloma gatunkami serów. Wszelkie rodzaje mięs dzięki nim nabierają jeszcze bardziej szlachetnego smaku. Żurawina to źródło energii a także skarbnica żelaza, witaminy C i błonnika. Żurawina to także prawdziwa ozdoba stołu - wspaniały rubinowy kolor i wyjątkowy smak. Z kolei owoce jarzębiny zawierają wiele kwasów organicznych, głównie kwas askorbinowy, czyli popularną witaminę C, a także duże ilości witaminy A. Borówka czerwona to źródło wapnia, magnezu, fosforu oraz witaminy A i C.
Nadesłał:
Koralina
|

DOMOTEKA podpowiada: świąteczne prezenty, które otulą dom ciepłem i stylem
Świąteczne śmieciarki PreZero wyjeżdżają na ulice miast i przypominają o bezpieczeństwie na drogach
Focus - Now and Beyond. Sharp na ISE 2026
Oranżada Hellena Party zaprasza do świętowania codziennych sukcesów dzieci! Rusza wyjątkowy konkurs
Komentarze (0)