Gospodarka » Żywność
Borówka, jarzębina i żurawina – sprawdzone trio PREMIUM do mięsnych dań
|  | 
| Zobacz więcej zdjęć » | 
Poręczne i stylowe słoiki występują w trzech wykwintnych smakach – borówki, jarzębiny i żurawiny. Warto skosztować każdego z nich i znaleźć swój ulubiony. Oryginalny aromat każdego z tych rzadkich jesiennych owoców doskonale komponuje się zwłaszcza z dziczyzną, ale też wołowiną, wieprzowiną, a nawet drobiem. Jednak są one godne polecenia nie tylko ze względu na walory smakowe – dodatki te są także bogatym źródłem witamin, szczególnie witaminy C. Spośród trzech smaków PREMIUM na szczególną uwagę zasługuje jarzębina, znana ze swoich zdrowotnych właściwości, a mimo to wciąż mało popularna na polskich stołach. Ma ona zbawienny wpływ szczególnie na nasze nerki i wątrobę, o które warto dbać kiedy postanowimy jak zwykle pofolgować sobie w czasie świąt. Z kolei żurawina jest dobra na serce, a także reguluje poziom cukru we krwi i ma działanie antybakteryjne. Borówka natomiast jest naturalnym źródłem antyoksydantów, które niszczą szkodliwe wolne rodniki. Skoro już znamy korzyści płynące ze spożywania przetworów z borówek, jarzębiny i żurawiny, pora zapoznać się także z ich wybornym smakiem! Dodatki do mięs Stovit PREMIUM to tegoroczni goście specjalni na obiedzie w pierwszy dzień Świąt.
| Nadesłał:
            Arni | 
 Sztuczna inteligencja zmienia pracę w terenie – AI na pierwszej linii
						Sztuczna inteligencja zmienia pracę w terenie – AI na pierwszej linii			 Zyxel Networks prezentuje bezhasłowe logowanie i zabezpieczenia oparte na sztucznej inteligencji
						Zyxel Networks prezentuje bezhasłowe logowanie i zabezpieczenia oparte na sztucznej inteligencji			 MODA PYTA O TOŻSAMOŚĆ I KORZENIE. FINALIŚCI KONKURSU ZŁOTA NITKA 2025 WYBRANI
						MODA PYTA O TOŻSAMOŚĆ I KORZENIE. FINALIŚCI KONKURSU ZŁOTA NITKA 2025 WYBRANI			
Komentarze (0)